dilluns, 18 d’agost del 2014

La nostra participació a Verona

Des del dia 1 d’agost fins diumenge 4, vam estar a la ciutat italiana de Verona amb motiu del XVIè Aplec Internacional- Festa Catalana que organitza l’associació Adifolk any rere any a una ciutat d’Europa.
Més de 30 cremats ens vam desplaçar a Verona, ja sigui en furgoneta o en avió, per tal de participar en les cercaviles de divendres i dissabte, i realitzar un espectacle de foc el dissabte a la nit, dins l’acte de cloenda de l’aplec. La colla va haver d'afrontar diferents problemes, com l’espai, la pirotècnica italiana sense tro, els permisos i les condicions, o la forta calor que va fer aquells dies al nord d’Itàlia. Tot i això, no es va impedir que la colla d’Olost realitzes un lluït espectacle a la Piazza dei Signori, al nucli antic de Verona declarat patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO. L’encesa de la Fera va escruixir el públic que omplia de gom a gom la plaça, i el públic italià va poder veure una mostra dels correfocs catalans, i de totes les manifestacions culturals catalanes durant els dos dies. 
Aquesta sortida a Itàlia ha representat la tercera sortida internacional dels Cremats d’Olost, després que al 2009 la colla anés a Luxemburg i al 2010 La Fera viatges fins a Cracòvia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada